Joomla Estate Agency Forum

The new support forum for JEA

You are not logged in.

#1 2020-07-25 02:30:14

fx1qauqh
Member
Registered: 2020-07-25
Posts: 3

adidas nmd city sock 1 hvid

iphone_adidas-nmd-city-sock-white-black-1.jpg
adidas sko mænd 2020 Gennem Adidas NMDs succesrige liv har den Boost-laden skabelse antaget mange forskellige former, med den chukka-lignende City Sock, der hjælper med at lede vejen som en af de mest ærbødige. At befri sig for ethvert snøresystem, både den originale City Sock og CS2 udstyrer en fuldt Primeknit overdel med forstærkede områder til låsning, et fravær af nogen åbenlys Three Stripes-branding og linjens velkendte dobbelt-kofangerudstyrede sålenhed.

adidas sko dame sort Adidas 's City Sock er tilbage med en anden "Core sort" iteration. Med integrering af Three Stripes 'populære Primeknit-vævning domineres NMD CS2-efterfølgeren i den førnævnte farve med lyserøde accenter på det indre belægning. BOOST-dæmpning hilses tilbage på mellemsålen for at afslutte det tonale udseende. Tilsyneladende en NMD-tradition er dens hælfane trykt med "Mærket med 3 striber" -mærket på forskellige sprog til det sidste præg.

adidas sko børn tilbud Efter frigivelsen af UltraBOOST Clima Parley har vi nu et første kig på Parley For the Oceans x adidas Originals NMD City Sock-samarbejde. Den seneste løber ser stribet Primeknit i Blue Spirit og Core sort. Fortsætter kampagnen Forår / sommer 2018 præges de tre striber stilkoden i lyseblå med Parley-branding på den bageste hælsløjfe. Sparkene er færdige med sin signatur sok øvre og hvide outsoles.

adidas nmd city sock 1 hvid Ved hjælp af en hvid Primeknit base som et tomt lærred til den store sorte udsmykning, der vikles helt rundt til kassen, fortsætter skoen derefter kombinationen af hvidt og sort via mursten på mellemsålen. Mens sideretningen er høj, vælger den mediale side et skarpt hvidt udseende og endda taber stilkoden på den store hvide halvcirkel for et teknisk stykke tonet detaljer. En mærket hælfane muliggør derefter let til-slukket, en af CS's største styrker.

https://www.footrunx.com/

Offline